Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/vianmach/parafina.ir/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 96

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/vianmach/parafina.ir/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 98

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/vianmach/parafina.ir/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 260

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/vianmach/parafina.ir/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 262

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/vianmach/parafina.ir/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 283

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/vianmach/parafina.ir/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 351

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/vianmach/parafina.ir/wp-content/plugins/wp-jalali/lib/date.php on line 353
خرید بدون واسطه انواع پارافین گرانول سبک - پارافین مایع | پارافین جامد | پارافین گرانول
سپیراد
خانه / پارافین گرانول / خرید بدون واسطه انواع پارافین گرانول سبک

خرید بدون واسطه انواع پارافین گرانول سبک

برای خرید پارافین گرانول سبک یا پارافین کریستال با ارزانترین قیمت و سود بیشتر پیشنهاد ما به شما خرید بدون واسطه انواع این محصول از کارخانه های تولید کننده آن است.

پارافین جامد یا پارافین گرانول

این نوع پارافین را معمولا به صورت قطعه های مربع شکل می سازند پارافین گرانول که ما بیشتر آن را با نام پارافین جامد می شناسیم یک نوع از پارافین جامد است.

این ماده در سطح محدودی تولید شده و کمترین استفاده را در بین کل انواع پارافین دارد.

پارافین گرانول حدود ۲تا۶ درصد روغن در درون خود دارد معمولا در دمای عادی به رنگ سفید شیری دیده می شود و دارای حالته ژله ای جالب این است خود ماده ی پارافین معمولا در دمای ۵۹ درجه سانتی گراد به حالت مایع در می آید و در دمای ۵۲ درجه سانتی گراد حالت جامد به خود می گیرد.

و ما معمولا این ماده را به صورت جامد میبینیم زیرا دمای معمولی دمای انجماد پارافین است.

پارافین گرانول سبک

پارافین های سبک معمولا  در دو دسته پارافین مایع سبک و پارافین جامد سبک تولید می شوند ما میخواهیم مطالبی راجب پارافین جامد سبک یا پارافین گرانول سبک در اختیار خوانندگان این مطلب قرار دهیم

انواع پارافین گرانول سبک

پارافین ها معمولا به دو دسته زیر تقسیم می شوند:

• پارافین جامد سنگین یا پارافین میکروکریستال
  • پارافین جامد سبک یا پارافین ماکروکریستال
برای تولید پارافین های گرانول سبک از ماده ای به نام اسلاک واکس استفاده می شود به این صورت که ماده اسلاک واکس دارای روغن بسیار زیادی است هنگامی که عملیات روغن گیری آن انجام شد از مواد باقی مانده اسلاک واکس پارافین کریستالی که همان پارافین گرانول سبک است بدست می آید.

چون مقدار چربی در این نوع پارافین بسیار کم است پس آن ها را در دسته های زیر تقسیم بندی می نمایند:

• پارافین کریستالی دارای ۰٫۵ درصد چربی
  • پارافین کریستالی دارای ۱ درصد چربی
  • پارافین کریستالی دارای ۲ درصد چربی
  • پارافین کریستالی دارای ۳ درصد چربی
  • چربی طبق درخواست مشتری

خرید و فروش بدون واسطه انواع پارافین گرانول سبک

کشور ایران کشوری نفت خیز در منطقه خاورمیانه است ماده اصلی تولید کننده پارافین نیز نفت است بنابراین تولید این محصول در کارخانه های مختلف بسیار زیاد و خرید و فروش آن پررونق است.

این محصول علاوه بر فروش در ایران به کشور های خارجی نیز صادر می شود زیرا پارافین های تولید شده ی داخلی دارای کیفیت بسیار بالایی هستند.

نحوه خرید و فروش انواع پارافین گرانول سبک

• خرید و فروش در نمایندگی های فروش معتبر
  • خرید و فروش بدون واسطه از خود کارخانه
  • خرید و فروش از طریق سایت های اینترنتی
  • خرید و فروش پارافین در خود کارخانه بدون واسطه

این عمل به این صورت است که خود مشتری به کارخانه رفته محصول مورد نظرش را انتخاب کرده در دفتر اصلی خرید خود را ثبت و محصول را تحویل میگیرد.

تاجران محصولات نفتی و کارخانه هایی که از پارافین گرانول سبک برای ساخت محصولات خود استفاده می کنند می توانند برای خرید ارزانتر و سود بیشتر این محصول را  به صورت عمده و بدون واسطه از کارخانه های تولید کننده پارافین گرانول تهیه نمایند.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
زهرا خلیلی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120493968
آدرس کانال: SepiradCo@
پست الکترونیکی: SepiradCo@yahoo.com

مطلب پیشنهادی

پارافین گرانول ضد اب

شرکت پخش عمده پارافین گرانول ضد اب

پارافین گرانول ضد آب بیشتر در صنعت شمع سازی مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه …