سپیراد
خانه / پارافین مایع مو / پخش‌کننده عمده پارافین مایع برای مو

پخش‌کننده عمده پارافین مایع برای مو

پارافین مایع خالص در مراقبت‌های پوست و مو کاربردهای زیادی دارند. از جمله این کاربردها حفظ موها از خشکی و شکنندگی است. همچنین می‌توان به کمک پارافین به موهای خود حالت داد.

پارافین مایع برای مو

پارافین

پارافین نوعی ماده شیمیایی است، که به طور گسترده ای د صنعت پتروشیمی با اشباع هیدروکربنی ساخته می‌شود.

این ماده شیمیایی، یکی از مواد شیمیایی پر کاربرد است که فواید بسیار زیدی در زندگی آدمی دارد.

از پارافین علاوه بر استفاده در صنایع شیمیایی، در صنایع بهداشتی و آرایشی نیز استفاده می‌کنند.

پارافین‌تراپی، یکی از شاخه‌های زیبایی-درمانی می‌باشد که در جهت تسکین دردها و لایه‌برداری پوست استفاده می‌شود.

پارافین مایع برای مو

پارافین مایع

پرافین مایع، پارافینی می‌باشد که پارافین بسیار خالص شده است.

این پارافین به علت خالص‌سازی و عاری از ناخالصی، در مسائل درمانی و زیبایی و همچنین آرایشی کاربردهای گسترده‌ای دارد.

از طرفی پارافین مایع دو نوع دارد:

  • نوع اول به عنوان سوخت مصرفی استفاده می‌شد و بسیار کاربرد داشت، به آن نفت سفید می‌گفتند.
  • نوع دوم آن، همان نوع از پارافین می‌باشد، که بسیار در صنعت آرایشی و دارویی کاربرد دارد.

از کاربرد پارافین مایع در صنعت خوراکی و زیبایی می‌توانیم به کاربرد در تولید لوازم آرایش اشاره کنیم.

پارافین مایع بیس بسیاری از لوازم آرایش‌های موجود در بازار است.

همچنین در کرم‌های مختلف بدن و صورت از پارافین به خاطر پوشش‌دهی بالایش استفاده می‌کنند.

پارافین دارای ویژگی‌هایی است که باعث می‌شود گزینه مناسبی برای محافظت پوست در مقابل اشعه پرخطر فرابنش خورشی باشد.

همچنین افرادی که نمیخواهند پوستشان به خاطر آفتاب تیره و سیاه شود، می‌توانند از کرم‌های حاوی پارافین مایع استفاده نمایند.

گاهی از پارافین مایع، برای براق کردن میوه‌ها استفاده می‌کنند.

اگر فردی پارافین را بخورد می‌تواند مطمئن باشد که پارافین بدون جذب شدن از بدنش دفع می‌شود.

به همین دلیل از پارافین برای عملکرد بهتر روده بزرگ نیز استفاده می‌کنند و حکم روان‌کننده دارد.

پارافین مایع برای مو

پارافین مو

از مهم‌ترین کاربردهای پارافین مایع خالص، استفاده برای مو می‌باشد.

موها از بخش‌های مهم بدن ما هستند که نیاز به مراقبت ویژه دارند

همانطور که گفتیم پارافین‌های مایع جز روغن‌های معدنی به شمار می‌روند، از طرفی نوع آرایشی آن به علت عاری بودن از ناخالصی‌ها بسیار کاربرد دارد و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پارافین مو سبب حفظ حالت موها و نرم شدن آن‌ها می‌شود، از طرفی ، سبب حالت دادن به موها نیز می‌شود.

به همین دلیل می‌توانید با تهیه پارافین مایع مرغوب به سلامتی و زیبایی موهای خود کمک کنید.

علاوه بر این پارافین مایع خالص در حفظ پوست شما در برابر اشعه خورشید بسیار مفید می‌باشد.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
زهرا خلیلی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120493968
آدرس کانال: SepiradCo@
پست الکترونیکی: SepiradCo@yahoo.com

پاسخی بگذارید